/ Apps med trafikinformation til din mobil og tablet - Apps - Vejdirektoratet.dk
  • Del
  • Print
Søg

Apps med trafikinformation til din mobil og tablet

Få trafikmeldinger fra Vejdirektoratet på din mobil. Hent vores forskellige applikationer til Android og iPhone. Bruger du en Windows phone kan du få trafikinformation på vores mobilsite mobil.trafikken.dk​.​

 

trafikinfo_180.png

Trafikinfo

Trafikinfo er en app for dig, der har behov for at være opdateret om den aktuelle trafiksituation på vejene. Du kan få de seneste trafikmeldinger via push-beskeder eller i form af tekst, billeder eller lyd. Trafikinfo giver dig et hurtigt overblik over trafiksituationen, aktuelle rejsetider på udvalgte veje, information om vejarbejder samt livebilleder af trafikken fra webkameraer. Orienter dig i app’en inden, du sætter dig i bilen, og få læst Vejdirektoratets trafikmeldinger højt, mens du kører, så du kan holde øjnene på vejen. 

I quick-guiden til højre kan du lære app'en at kende på to minutter.

Hent app'en Trafikinfo:

QR-kode iPhone
iTunes
QR-kode Android
Google Play

Quick-guide (iOS)
Quick-guide (iOS) (Eng)
Quick-guide (Android)

 

 

vintertrafik_180.png

Vintertrafik

Vintertrafik er en app for dig, der færdes i trafikken om vinteren og har brug for aktuel information om trafiksituationen på vejene. App’en giver dig information om glatføre, seneste saltning, vej- og lufttemperaturer samt vind på både stats- og kommuneveje. Derudover kan du få overblik over den aktuelle vejr- og trafiksituation via de mange webkameraer langs vejene. Du kan se aktuelle trafikmeldinger på kort eller i listeform, samt tilmelde dig push-beskeder med aktuel trafikinformation for dit område. Du kan også få besked ved igangsættelse af saltning i én eller flere kommuner.

Hent app'en Vintertrafik:

QR-kode iPhone  iTunes QR-kode Android
 Google Play

Vintertrafik_mockup.jpg

 

Hovedstaden_180.png

Trafikken Hovedstaden

Trafikken Hovedstaden er en app for dig, der primært færdes i Hovedstadsområdet og har brug for aktuel information om situationen på vejene og i den kollektive trafik i netop dette område. Aktuelle trafikmeldinger kan ses på et kort eller i listeform. Du kan tilmed vælge automatisk at få afspillet P4 Trafik Hovedstadens seneste meldinger eller modtage push-beskeder med aktuelle trafikmeldinger. Derudover kan du få landsdækkende information om vejarbejder og følge den aktuelle trafiksituation på livebilleder fra webkameraer langs vejene.

Vejdirektoratet har udviklet app'en i samarbejde med Københavns Kommune.

I quick-guiden til højre kan du lære app'en at kende på to minutter.

Hent app'en Trafikken Hovedstaden:

Til iPhone qr_hovedstaden_android.jpg
           iTunes     Google Play

Nordjylland.jpg

Quick-guide (iOS)
Quick-guide (Android)

 

region_180.png

Trafikken Nordjylland 

Trafikken Nordjylland er en app for dig, der primært færdes i Nordjylland og har brug for aktuel information om situationen på vejene og i den kollektive trafik i netop dette område. Aktuelle trafikmeldinger kan ses på et kort eller i listeform. Du kan tilmed vælge automatisk at få afspillet P4 Trafik Nordjyllands seneste meldinger eller modtage push-beskeder med aktuelle trafikmeldinger. Derudover kan du få landsdækkende information om vejarbejder og følge den aktuelle trafiksituation på livebilleder fra webkameraer langs vejene. App’en har også information om parkering i Aalborg.

Vejdirektoratet har udviklet app'en i samarbejde med Aalborg Kommune.

I quick-guiden til højre kan du lære app'en at kende på to minutter.

Hent app'en Trafikken Nordjylland:

Til iPhone
Android

Nordjylland.jpg

Quick-guide (iOS)
Quick-guide (Android)

 

 

region_180.png

Trafikken Østjylland 

Trafikken Østjylland er en app for dig, der primært færdes i Østjylland og har brug for aktuel information om situationen på vejene og i den kollektive trafik i netop dette område. Aktuelle trafikmeldinger kan ses på et kort eller i listeform. Du kan tilmed vælge automatisk at få afspillet P4 Trafik Østjyllands seneste meldinger eller modtage push-beskeder med aktuelle trafikmeldinger. Derudover kan du få landsdækkende information om vejarbejder og følge den aktuelle trafiksituation på livebilleder fra webkameraer langs vejene. App’en har også information om parkering i Århus.

Vejdirektoratet har udviklet app'en i samarbejde med kommunerne: Aarhus, Randers, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Silkeborg, Norddjurs, Syddjurs og Favrskov. 

I quick-guiden til højre kan du lære app'en at kende på to minutter.

Hent app'en Trafikken Østjylland:

Til iPhone
Android

Østjylland.jpg

Quick-guide (iOS)
Quick-guide (Android)

 

 
region_180.png

Trafikken Trekanten

Trafikken Trekanten er en app for dig, der primært færdes i Trekantsområdet og har brug for aktuel information om trafiksituationen på vejene og i den kollektive trafik i netop dette område. Aktuelle trafikmeldinger vises på et kort eller i listeform. Du kan tilmed vælge automatisk at få afspillet P4 Trafik Trekantens seneste meldinger eller modtage push-beskeder med aktuelle trafikmeldinger. Derudover kan du få landsdækkende information om vejarbejder og følge den aktuelle trafiksituation på livebilleder fra webkameraer langs vejene.

Vejdirektoratet har udviklet app'en i samarbejde med DR, Trekantområdet Danmark og ​kommunerne Vejle, Vejen, Kolding, Billund, Middelfart og Fredericia.

I quick-guiden til højre kan du lære app'en at kende på to minutter.

Hent app'en Trafikken Trekanten:

Til iPhone
Android

Trekanten.jpg

Quick-guide (iOS)
Quick-guide (Android)

   

mobil.trafikken.dk

 

 

Vores mobilsite viser en liste over aktuelle trafikmeldinger tilpasset din smartphone. Du kan se trafikmeldinger, information om vejarbejder, livebilleder fra udvalgte webkameraer langs vejene, aktuelle samt udsolgt og aflyste færgeafgange. 


NB! Et nyt og mobiloptimeret trafikkort til Vejdirektoratet.dker under udvikling!

Gå til mobil.trafikken.dk her:

QR-kode Android 

Mobiltrafikken.jpg

​ ​​​​​​​​​​​​​​​​

Brug af mobil under kørslen

Anvendelse af mobile tjenester under kørsel skal ske sikkerhedsmæssigt forsvarligt, dvs. på en sådan måde, at det ikke går ud over opmærksomheden på kørslen.

​Vejdirektoratet henviser i øvrigt til gældende regler for brug af mobiltelefon under kørslen.​

 

 Trafikinfo

 
 

 Vintertrafik

 
 

 Trafikken Hovedstaden

 
 

 Trafikken Nordjylland

 
 

 Trafikken Østjylland

 
 

 Trafikken Trekanten

 
 

 Kontakt og support

 

Har du spørgsmål til eller problemer med en app?

Brug feedback funktionen i app’en. Den findes i menuen til venstre.

Du er også velkommen til at skrive til vd@vd.dk

 

Vil du melde et problem, skal vi bruge disse oplysninger:

  • Hvilken telefon har du?
  • Hvilken version af iOS eller Android har du?
  • Hvad er det, der ikke virker?

Support
Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedr. apps på vores supportside

samfinansieret_220x32.png
Oprettet
29-03-2012.
Senest opdateret
08-03-2016.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Niels Juels Gade 13
1022 København K

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index