Søg

Uheldsdata

VIGTIGT: Vi er i øjeblikket i gang med at prøve at få lukket uheldsåret 2016. Det er derfor vigtigt, at I får tjekket jeres uheld og stedfæstet dem.
 

Indgangen til uheldsudtræk er via www.vejman.dk. Har du problemer med adgang, skal du kontakte vejman.dk supporten på 7244 3300 eller vejman.dk@vd.dk. Kortindgangen til uheld giver adgang til de kendte standardlister, kvadratnet og nogle udvalgte temakort.

I højre side er der link til informationer om fx priser på uheldsabonnement, opdateringsstatus og lignende.

"Uheldsabonnement priser" beskriver, hvilke udtræksmuligheder man får ved at tegne et uheldsabonnement samt, hvad det koster for den enkelte kommune.

Opdateringsstatus bliver opdateret ugentlig i forbindelse med modtagelse af nye data fra politiet. Opdateringsstatus viser forholdet mellem endelige og foreløbige oplysninger for de enkelte måneder ud fra de offentliggjorte oplysninger om uheldstallene.

Hvor finder du uheldsparametre i Avanceret udtræk og Udvidet søgning i vejman.dk

Når man anvender Avanceret søgning i vejman.dk eller Udvidet søgning i uheldsmodulet i kortvisningen, ligger valget af uhelds-, element- og personoplysninger under fanen Trafiksikkkerhed.

Nye stedfæstere og udtræksbrugere

Personer, der ikke har stedfæstet før, men nu har brug for det, kan henvende sig til supporten vejman.dk@vd.dk. Så kommer i på listen til kommende kurser. For at få lov at stedfæste og rette uheld skal man have gennemgået et en-dags kursus i reglerne og systemet. Kurset er gratis.

Nye udtræksbrugere skal også henvende sig til supporten for at blive oprettet som bruger.

Uheldsfaggruppemøder

Desværre har vi måttet sætte uheldsfaggruppemøderne på standby i forbindelse med lanceringen af det nye system til at stedfæste, rette og udtrække uheldsoplysninger, da det tog mange ressourcer at få op at stå.
 
Vi er meget bevidste om, at vi skal have fokus på, at der fremover afholdes uheldsfaggruppemøder, så der er et forum, hvor uheldsbrugerne kan komme frem med ønsker og udveksle erfaringer.
 
Som plaster på såret blev der afholdt et mini faggruppemøde i forbindelse med vejman.dk årsmødet 2015. Vi prøver på at få stablet nogle møder på benene i løbet af anden halvdel af 2016. Forsinkelsen skyldes, at vi er lidt nede mandskabsmæssigt i øjeblikket. Vi håber på at få fyldt hullerne ud op imod sommeren.
 

Nyeste ap-værdier til uheldsmodeller for sortpletudpegning

De nyeste ap-værdier til sortpletudpegningen er baseret på uheldsperioden 2007 - 2011. Værdierne kan ses via de 2 link til notaterne. Notatet med figurer fylder en del.

ap-typer 2012 med figurer.pdf

ap-typer 2012 uden figurer.pdf

Oprettet
06-02-2013.
Senest opdateret
06-03-2017.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Niels Juels Gade 13
1022 København K

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index