Søg

Vinterman-apps

Udover selve Vinterman programmet findes der tre apps, der arbejder sammen med Vinterman. Man kan uden problmer anvende Vinterman uden app's, men især Disse app's :

 • Chauffø​r app'en. Denne app er rettet mod chaufføren til at starte og stoppe hans tur og registrere turens saltforbrug. Når turen er i gang, registreres samtidig et gps-spor. Er der lokationer på turen, vises disse og registreres automatisk. I app'en er der desuden adgang til rute- og lokationskort samt instrukser/billeder/dokumenter tilknyttet ruter og lokationer. App'en kan også optage billeder, der tilknyttes aktiviteten i Vinterman

 • Foto app. Formålet er udelukkende at gøre det lettere at indlægge billeder en række steder i Vinterman. Der kan indlægges billeder under "Firmaer og personer", "Udstyr", "Rekvisitioner", "Målestationer", "Kameraer" og "Lokationer"

 • Tilsynsapp. App'en er rettet mod at oprette SUK-sager i Vinterman fra en iPad. Sagerne kan tilknyttes en rute og suppleres normalt med et billede. Der er adgang til komplet rutekort i app'en. App'en er dog kun i drift hos Københavns kommune og indeholder kun deres ruter. Andre kan også anvende app'en, men ruterne vises pt. ikke
 • Chauffør app'en er den primære app, der blev brugt af 2.700 chauffører i vinteren 2017-18 og på sigt bliver alle chaufførers direkte adgang til Vinterman. Derfor findes der også en 2-siders quick-guide til denne app. Denne guide er rettet mod ture uden lokationer, som er den typiske anvendelse hos kommunerne og Vejdirektoratet. 

  Oprettet
  25-04-2016.
  Senest opdateret
  24-05-2018.
  Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

  Vejdirektoratet
  Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
  1577 København V

  Tlf
  7244 3333
  Mail
  vd@vd.dk
  EAN-nr.
  5798000893450
  CVR
  60729018
  Robot Site Index