Søg

Internationale sværvægtere mødes med Vejdirektoratet

Otte deltagere fra entreprenørbranchen er udvalgt til de tekniske dialogmøder, der går forud for den formelle udbudsproces i 2015. Blandt andet sydkoreanske Hyundai, italienske Salinas, danske MT Højgaard og franske Vinci Construction.
10. oktober 2014
Møderne er ikke en del af selve udbudsprocessen, men en invitation fra Vejdirektoratet til branchen, som under fortrolige møder får mulighed for at påvirke rammerne for selve udbuddet bag byggeriet af Storstrømsbroen, der bliver den tredjestørste bro i Danmark og det største brobyggeri siden Øresundsbroen.
 
Den tekniske dialog skal give Vejdirektoratet nyttig viden, der kan bidrage til at det endelige udbud så præcist som muligt. Møderne, som er fortrolige, vil omhandle centrale emner som eksempelvis frihedsgraden i den endelige opgave, nye tekniske løsninger og betalingsbetingelser.
 
”Vi ser den store internationale interesse for vores projekt og for at deltage i dialogmøderne som et tegn på, at vi har skabt i et værktøj med et stort potentiale for at blive en gevinst for alle. Det gælder både Vejdirektoratet og de otte mødedeltagere, men ikke mindst de mange firmaer, som vi håber vil byde på opgaven, når den officielle udbudsproces går i gang i starten af 2015,” siger Erik Stoklund Larsen, der er projektchef i Vejdirektoratet, som står bag byggeriet af den nye Storstrømsbro.
 
Følgende virksomheder er udvalgt til at deltage i møderækken, der forventes at starte i slutningen af oktober.    
 
·         VINCI Construction
·         Salini Impregilo S.p.A.
·         ACCIONA Infraestructuras S.A.
·         HYUNDAI ENGINEERING & CONSTRUCTION
·         GRUPPO DE ECCHER
·         MT Højgaard A/S og Ed Züblin AG
·         Per Aarsleff A/S
·         BAM Civiel bv
Oprettet
10-10-2014.
Senest opdateret
10-10-2014.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Havnegade 27
1058 København K

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index