Søg

Nordhavnstunnelen

Vejdirektoratet har fået til opgave at undersøge, projektere og anlægge en forlængelse af den eksisterende Nordhavnsvej som en tunnel fra Nordhavnsvej på Østerbro til Nordhavn.

En Nordhavnstunnel under Svanemøllebugten vil skabe mere direkte adgangsforhold til byudviklingsområderne i ydre og indre Nordhavn, ligesom adgangen til havneaktiviteterne i området forbedres. Nordhavn vil således blive direkte forbundet med det overordnede statslige vejnet via Nordhavnstunnelen og Nordhavnsvej.

Den videre proces afventer en politisk beslutning om projektet.

Hvidbog offentliggjort
Vejdirektoratet har offentliggjort hvidbogen​ bag en kommende Nordhavntunnel mellem Østerbro og Nordhavnen. Hvidbogen samler de i alt 144 høringssvar, der er kommet i forbindelse med VVM-undersøgelsen. 

Hvidbogen er samtidig en del af det beslutningsgrundlag, som Københavns politikere skal bruge for at træffe den endelige afgørelse om, hvilken løsning til den kommende tunnel, man foretrækker.​​​​​​
 

 Nyheder

 
 • Vejdirektoratet har offentliggjort hvidbogen bag en kommende Nordhavnstunnel mellem Østerbro og Nordhavnen. Hvidbogen samler de i alt 144 høringssvar, der er kommet i forbindelse med VVM-undersøgelsen om tunnelen, og Vejdirektoratets svar.
  30.11.2016
 • Der kom i alt 144 høringssvar til VVM-redegørelsen for Nordhavnstunnelen under Svanemøllebugten på Østerbro i København. Høringen sluttede den 29. august og har blandt andet fået svar fra kommuner, myndigheder, virksomheder, foreninger og borgere.
  31.08.2016
 • Omkring 200 mennesker deltog i borgermødet på Østerbro mandag 13. juni om den kommende Nordhavnstunnel. Mange sejlere fra Svanemøllehavnen kom for at give deres mening til kende om VVM-redegørelsen for projektet, som Vejdirektoratet præsenterede på mødet.
  15.06.2016
 • I dag offentliggør Vejdirektoratet den samlede VVM-redegørelse, der beskriver hele grundlaget for byggeriet af en Nordhavnstunnel under Svanemøllebugten på Østerbro i København.
  07.06.2016
 • Tirsdag den 7. juni kan Vejdirektoratets VVM-redegørelse, der beskriver hele grundlaget for byggeriet af Nordhavnstunnelen under Svanemøllebugten, hentes her på projektets hjemmeside.
  02.06.2016
 

 Hvidbogen

 
Vejdirektoratet har offentliggjort hvidbogen bag en kommende Nordhavntunnel mellem Østerbro og Nordhavnen. Hvidbogen samler de i alt 144 høringssvar, der er kommet i forbindelse med VVM-undersøgelsen om tunnelen, og Vejdirektoratets svar.
 

 Nyhedsbrev

 

Få nyheder om Nordhavnstunnelen


 

 VVM-rapport

 
Vejdirektoratet har udgivet en sammenfattende VVM-rapport om Nordhavnstunnelen. Læs mere...
Oprettet
20-03-2015.
Senest opdateret
07-03-2018.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index