Søg

Ændrede planer for broarbejdet på Helsingørmotorvejen

Efter det delvise brokollaps på Helsingørmotorvejen er Vejdirektoratet og konsortiet Barslund-CG Jensen, der står bag udvidelsen af Helsingørmotorvejen, blevet enige om, hvorledes det videre arbejde med de resterende broer skal håndteres.
14. oktober 2014

Da årsagerne til det helt usædvanlige kollaps fortsat undersøges - og da undersøgelserne sandsynligvis ikke når sin afslutning foreløbig - er det vigtigt, for både Vejdirektoratet og konsortiet, at sikre, at de resterende arbejder med udbygningen af Helsingørmotorvejen kan fortsætte i uændret tempo og med den fornødne ro omkring projektet.

Vejdirektoratet og konsortiet Barslund-CG Jensen har derfor i samråd besluttet, at genopførelsen af den sammenstyrtede bro og de sidste to broer gennemføres af en ekstern underentreprenør, og ikke i egenproduktion som oprindelig tænkt.
 
Inddragelsen af en ekstern underentreprenør, der ikke har været involveret i arbejdet med den sammenstyrtede bro, vil netop sikre den ønskede ro og tilvejebringe en uafhængighed i forhold til den verserende undersøgelse.
 
De øvrige arbejder, som konsortiet Barslund-CG Jensen I/S udfører på Helsingørmotorvejen, bliver ikke berørt af dette.
Oprettet
14-10-2014.
Senest opdateret
14-10-2014.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index