Søg

Pihl tager fat på vejarbejdet

Pihl bød velkommen, da naboer og ansatte tog hul på byggeriet af 2. etape af Frederikssundmotorvejen med et åbent hus-arrangement på byggepladsen ved Ledøje torsdag den 21. marts.
22. marts 2013

​"Vi har prøvet det før på 1. etape, og vi har også denne gang virkelig gode og erfarne folk med på holdet, der nu skal bygge 2. etape af Frederikssundmotorvejen."

 

Det sagde underdirektør Per Semmling fra E. Pihl & Søn A.S., da entreprenøren slog dørene op til deres byggeplads på Ledøjetoften 12. Det bliver herfra hans team til og med 2015 skal styre byggeriet af motorvejsstrækningen mellem Motorring 4 og Tværvej.

 

Arbejdspladsen ligger lige ud til Ledøjetoften, og ganske tæt på selve Ledøje, så han understregede, at beboerne i området nok ville bemærke, når aktiviteterne for alvor går i gang i løbet af april.

 

"Og I er altid velkomne til at kigge forbi, hvis I har spørgsmål, så længe I ikke går ind i selve arbejdsarealerne, hvor de store maskiner kører," sagde Per Semmling henvendt til de fremmødte naboer. 

 
Ny tidsplan
Også Vejdirektoratets projekthold var til stede for at fortælle mere om projektet, hvor den første foreløbige tidsplan blev præsenteret. Her fremgår det, at Tværvej forventes færdigbygget med udgangen af 2014, mens motorvejsdelen bliver færdig et år senere. Det betyder dog ikke, at Tværvej åbnes for trafik. Det samlede anlæg ventes først at åbne for trafik, når motorvejen er færdig.
 
Kroppedal Museum var også repræsenteret og kunne fortælle mere om de mange oldtidsfund i området. Desværre måtte man aflyse at vise den nærliggende udgravning frem på grund af de seneste dages vintervejr.
 
Baggrund
Formålet med Frederikssundmotorvejen er at aflaste Frederikssundsvej, der er en af de mest trafikerede veje i landet, som ikke er udformet som motorvej eller motortrafikvej. Det skaber massive bilkøer og forsinkelser i myldretiden. Dertil kommer et stort antal trafikuheld på strækningen. Motorvejen vil samtidig skabe sammenhæng med det øvrige motorvejsnet omkring hovedstaden og give en bedre og sikrere trafikafvikling i hele regionen.
Oprettet
22-03-2013.
Senest opdateret
22-03-2013.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index