Søg

Motorvej mellem Riis og Ølholm åbner

Arbejdet med at udvide motortrafikvejen mellem Riis og Ølholm til motorvej er færdigt, og mandag den 17. september tages motorvejen på hele strækningen i brug.
13. september 2012
Allerede i juli måned i år åbnede en god del af strækningen – mellem Riis og landskabsbroen over Alsted Mølle Å – for trafik. Det var omkring 8½ kilometer af de i alt 10½ kilometer mellem Riis og Ølholm. Og nu er turen så kommet til det sidste stykke af etapen frem til og med tilslutningen til Diagonalvejen.
Motorvejsstrækningen mellem Riis og Ølholm er en del af projektet med at bygge motorvej mellem Riis og Vejle, og hele projektet var oprindeligt planlagt til at være færdigt i slutningen af 2013. Men ved at prioritere Riis-Ølholm-etapen er det lykkedes Vejdirektoratet at fremskynde processen.
”Vi er glade for, at det er lykkedes at sikre en hurtig gennemførelse af den første etape af projektet, så trafikanterne allerede nu kan køre på motorvej på strækningen mellem Riis og Ølholm. Nu kan vi så flytte al vores fokus til at få strækningen mellem Ølholm og Vejle klar til næste år,” siger projektleder i Vejdirektoratet Niels Jørgen Larsen.
Transportminister Henrik Dam Kristensen glæder sig over den gode fremdrift i projektet:
”Det bedste for trafikanterne og for vejens naboer er naturligvis, at anlægsarbejdet bliver færdigt, og vejen kommer i brug så hurtigt som muligt. Motorvejsstrækningen mellem Riis og Ølholm er endnu en vigtig brik i arbejdet med at gøre det hurtigere og mere sikkert at komme frem på Rute 18 mellem Herning og Vejle. Og derfor er åbningen en milepæl, vi alle kan glæde os over,” udtaler transportministeren.
Anden etape af projektet, motorvejen mellem Ølholm og Vejle og tilslutningen til E45 nord for Vejle, forventes at åbne som planlagt i slutningen af 2013.
Oprettet
13-09-2012.
Senest opdateret
13-09-2012.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index