Søg

Broreparation ved Slagelse flytter trafikken på Vestmotorvejen

Trafikanterne på Vestmotorvejen ved Slagelse må de kommende 18 uger væbne sig med lidt tålmodighed, da Vejdirektoratet renoverer to broer på strækningen mellem frakørsel 38 og 39​.
 
Mandag den 15. maj går reparationsarbejdet i gang på broerne, der fører Vestmotorvejen over henholdsvis Nykobbelvej og banestrækningen.
 
Reparationsarbejdet omfatter blandt andet udskiftning af begge broers fugtisolering, betonreparationer og udskiftning af autoværn.
 
Arbejdet vil primært foregå i dagtimerne, dog med enkelte arbejder om natten på broen over banen i forbindelse med sporspærringer.
 
Reparationerne forventes at være færdige i slutningen af september.
 
Broarbejder er altid meget vejrafhængige, og der kan derfor være dage, hvor der ikke kan arbejdes.
 
Sådan foregår arbejdet
Allerede nu kan bilisterne på strækningen se det forberedende arbejde, der skal udføres, inden selve reparationen kan gå i gang.
 
Fra mandag den 15. maj tager man så fat på reparationen. Her flyttes trafikken, så bilisterne i begge retninger skal deles om pladsen. Der vil fortsat være to kørespor i hver retning på strækningen ved de to broer, men sporene vil være smallere end normalt, og der vil være skiltet med 80 km/t.
 
Når reparationen af den ene brohalvdel er afsluttet, flyttes motorvejstrafikken tilbage, og den anden halvdel udføres efter samme princip.  
 
Sikkerheden skal være i top for både arbejderne og bilisterne. Derfor sætter vi hastigheden ned omkring vores vejarbejder og beder trafikanterne om at respektere den.
 
Vejdirektoratet beklager generne og vil forsøge at gøre arbejdet færdigt hurtigst muligt.
Oprettet
03-05-2017.
Senest opdateret
03-05-2017.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Havnegade 27
1058 København K

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index