Søg

Om webkameraer

På trafikkortet kan du bl.a. følge med i den aktuelle trafiksituation på vores webkameraer. Der er ca. 100 kameraer placeret langs de danske veje, hvor du kan se et udsnit af vejene.
 
Kameraerne sender ca. hvert 8. sekund enkeltbilleder, hvilket betyder, at der ikke er mulighed for at streame billeder live, lige som du heller ikke kan zoome eller bevæge kameraerne. Vejdirektoratet gemmer ikke billederne, der vises på kameraerne.
 

Hvordan virker webkameraerne?

Kameraerne er på trafikkortet markeret med et symbol, der, når du vælger at klikke på et kamera, også angiver en kegle, der viser hvilken vej, kameraet vender.
 
 Dette ikon viser, at der er et webkamera på stedet. Ikonet vises, uanset hvor meget der er zoomet ind.
 
Hvis der er zoomet meget ind på kortet, vises både ikonet med webkameraet og en kegleformet "skygge", der angiver retningen på webkameraet. Det vil sige, at billederne er fra det område, der ligger inden for "skyggen".
 

Hvis kameraet er i stykker?

Det kan ske, at webkameraerne går i stykker. Og oplever du fejl eller mangler på nogle af kameraerne, så send gerne en mail til trafikken@vd.dk, så ser vi på problemet.
 

Hvem ejer kameraerne?

Vejdirektoratet, Sund & Bælt, kommunerne og Trafikken i Sverige.
 

Hvad må du bruge kameraerne til?

Det er ikke tilladt at dyblinke til kamerabillederne, men der må gerne linkes til kamerasiderne på Vejdirektoratet.dk. Ligeledes kan noget af informationen fra kameraerne købes - se Rådgivning og salg
Oprettet
23-08-2012.
Senest opdateret
28-11-2012.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Havnegade 27
1058 København K

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index