Søg
Pressemeddelelse

Kom til informationsmøde om ny til- og frakørsel i Aabenraa N

Aabenraa Kommune og Vejdirektoratet inviterer til informationsmøde om etablering af nyt nordvendt til- og frakørselsanlæg ved Bodumvej og etablering af shunt ved frakørsel 70 fra syd.
07. december 2017
​Aabenraa Kommune og Vejdirektoratet har lavet en aftale om sammen at bygge en ny nordvendt til- og frakørsel ved Bodumvej/Rødekrovej Vest. 

Den eksisterende til- og frakørsel 70 bliver samtidig udbygget med en shunt for trafik fra syd mod øst/Aabenraa by ved den østlige rundkørsel.

Det eksisterende tilslutningsanlæg 70 Aabenraa N bliver desuden fremover indrettet til kørsel med modulvogntog. 

Disse tiltag skal afhjælpe presset på rundkørslerne i Aabenraa N og forhindre tilbagestuvning til motorvejen. 

Vi har nu et skitseprojekt, som i hovedtræk viser, hvordan projekterne bliver. Derfor afholdes informationsmøde, hvor alle interesserede borgere er velkomne til at møde op. 


Det foregår i Folkehjem Haderslevvej 7 den 14. december kl. 17, hvor både Aabenraa Kommune og Vejdirektoratet vil være til stede for at præsentere projektet og svare på spørgsmål.

”Det er et spændende og tiltrængt projekt, vi starter op i samarbejde med Aabenraa Kommune. Vi forventer, at det vil forbedre de nuværende problemer med trafikafviklingen omkring rundkørslerne og give en både hurtigere, og mere sikker trafikafvikling. siger Annette Jørgensen,” projektleder i Vejdirektoratet.

Aabenraa Kommune glæder sig til at være vært for informationsmødet.

”I Aabenraa Kommune har vi længe haft et ønske om at få gjort noget ved trafikafviklingen omkring til- og frakørsel 70 og de tilstødende rundkørsler. Desuden vil vi også med de nye til- og frakørsler kunne tilgodese ønsket om en motorvejstilslutning dimensioneret for modulvogntog. Det får vi nu gjort i samarbejde med Vejdirektoratet. Jeg ved, at mange borgere og virksomheder her i området er interesseret i mere viden om projektet. Dette vil vi tilgodese med et informationsmøde,” siger Aabenraa Kommunes Borgmester Thomas Andresen.


Yderligere oplysninger:
Annette Jørgensen, projektleder: 7244 2782, ajor@vd.dk
Kim Lundahl Michelsen, kommunikationskonsulent, 7244 2318, kimi@vd.dk

Oprettet
07-12-2017.
Senest opdateret
07-08-2018.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index